Irány a Halálcsillag, egyenlőre még Antonio Brown nélkül

Irány a Halálcsillag, egyenlőre még Antonio Brown nélkül

A Raiders – Buccaneers mérkőzés végül megrendezésre kerül, csak annyi történt, hogy a fő műsoridőből kivették. Amúgy a nevadai Allegiant Stadium valóban impozáns látványt nyújt.

Kár, hogy a járványügyi helyzet miatt a 65000 fős kapacitás nem megoldható. Illetve vendégként dehogyis kár!

A mérkőzésen a Bucs részéről egyedül Andrew Adams kapott státusz megjelölést. Az ő játéka kérdéses. Tom Brady a hét második felében már edzett, ellenben Ndamukong Suh-val, aki szinte már rejtélyesen szokásos módon nem sérülés miatt, de kihagyta az edzéseket.

A Raiders részéről hiányozni fog Bryan Edwards(WR) és Kelsean Nixon (CB). Kérdéses a státusza két védő falembernek, Maliek Collins-nak és a nemrég még vörös-ónban játszó Carl Nassib-bek.

Lesznek régi ismerősök a Raiders edzői stábjában is. Jon Gruden nevét gondolom mindenki vágja, de Rod Marinelli is az ő stábjába került, miután a dallasi stábot a holtszezonban szélnek eresztették.

Egyenlőre tehát úgy tűnik lesz mérkőzés, reméljük a Bucs ki tudja használni azt a hajcihőt, amit a Raiders hét közben átélt!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: raiders.com, reviewyournal.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .