A Saints eltradelheti Michael Thomas-t

A Saints eltradelheti Michael Thomas-t

Nem úgy kezdődött Michael Thomas és a New Orleans Saints szezonja ahogyan azt sokan várták. A liga történetének legjobban fizetett elkapójával a sérülései mellett problémák adódtak így a hírek szerint a csapat elcserélheti Thomas-t.

Az elkapónak az első játékhéten megsérült a bokája majd mikor visszatérhetett volna akkor a saját csapata tiltotta el. Az edzésen összeverekedett az egyik csapattársával így kihagyta a Chargers elleni mérkőzést.

Az elmúlt héten pihenőhetes volt a Saints és ma tért volna vissza de összeszedett egy combhajlítóizom sérülést így a Carolina Panthers elleni esti találkozón sem fog játszani.

Tavaly ötéves, 100 millió dolláros szerződést kötöttek vele de mostanra kicsit problémássá vált a fizetési sapkájuk. Ha el tudnák cserélni akkor 20 millió dollár helyhez jutnának jövőre és jó néhány értékes drfat pickkel is gazdagodnának.

Drew Brees esetleges visszavonulásával további 22.65 millió dollár helyhez jutnának. Thomas elcserélése után felszabadult hellyel és az érte kapott választásokkal alaposan fel tudnák turbózni a keretet.

Ha nincs vele probléma akkor Thomas a liga egyik legveszélyesebb elkapója de a Saints vezetőségének most el kell döntenie, hogy a jelen vagy a jövő ér többet!

Fotó: clutchpoints.com, twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .