Két győzelemmel is élen állhatsz 7 mérkőzés után

Két győzelemmel is élen állhatsz 7 mérkőzés után

Időről-időre előfordul, hogy egy csapat jóval rosszabb mérleggel kerül rájátszásba a riválisainál. Minden csoport győztesének alanyi joga van a playoffra így negatív mérleggel is playoff résztvevő lehet egy csapat. Ráadásul az első mérkőzésükön még hazai pályán is játszhatnak.

Jelenleg az NFC Keleti csoportja messze a leggyengébb. Ezt jól mutatja, hogy csütörtök esti győzelmével a Philadelphia Eagles a csoport élére ugrott.

Az Eagles-nek a mostani csak a második idei sikere volt így behozták a Dallas Cowboys-t akik ugyancsak két győzelemmel rendelkeznek. A különbséget egy Cincinnati Bengals elleni döntetlen jelenti.

Az NFC Keleti csoport ráadásul történelmileg is gyengén teljesít. Eddig csak egyetlen alkalommal fordult elő, hogy a hatodik játékhét után legyen olyan csoport amelynek egyetlen csapata sem rendelkezik pozitív mérleggel. Nem meglepő módon a korábbi rekord is ehhez a csoporthoz fűződik.

Fotó: instagram.com, sports.yahoo.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .