BREAKING: Antonio Brown a Tampa Bay Buccaneers-nél folytatja

BREAKING: Antonio Brown a Tampa Bay Buccaneers-nél folytatja

A hét közepétől lehetett olvasni, hogy egyre több csapat kezd érdeklődni Antonio Brown iránt. Végül a Tampa Bay Buccanners-nek sikerült megszerezni a balhés elkapót.

A Buccaneers egyéves szerződést köt Brown-al. Adam Schefter beszámolója szerint már csak a szerződés pontosítása és a COVID protokoll teljesítése van hátra. A 8. mérkőzéses eltiltásának lejártát követően, a New Orleans Saints ellen bemutatkozhat az új csapatában.

Brown szerződtetésében a legnagyobb szerepe Tom Brady-nek volt. Az irányító nagyon a csapatában szerette volna tudni az elkapót így annak ellenére szerződtették, hogy Bruce Arians vezetőedző korábban lenyilatkozta, hogy nem illik a csapat játékstílusához.

Brady és Browns tavaly már szerepeltek együtt a Patriots-nál de nem volt hosszútávú az együttműködés. Egy mérkőzés után elküldték az elkapót. A Dolphins elleni találkozón 4 elkapásból 56 yardot és 1 touchdownt szerzett.

Fotó és videó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .