10 trade ami nagyot szólna

10 trade ami nagyot szólna

Már két hét sincs hátra az idei trade határidőig így a csapatoknak már nincs sok idejük, hogy finomítsanak a keretükön. Összegyűjtöttek 10 csere lehetőséget ami igazán érdekes lenne ha bekövetkezve a következő időszakban.

1, Julio Jones, Falcons –> Raiders

Az Atlanta Falcons katasztrófálisan kezdte a szezont és már el is küldték Dan Quinn vezetőedzőt. Egyértelműen újjá fogják építeni a csapatot és Julio Jones-ért idén még értékes Draft választásokat kaphatnának. A Raiders-nek meg megérné kicsit felturbózni Derek Carr célpontjait.

2, A.J. Green, Bengals –> Packers

Az idei Drafton is arra várt mindenki, hogy célpontot adnak Aaron Rodgers-nek de ez elmaradt. A Draft helyett most egy tradeel tudnák ezt pótolni és a Bengals elkapója nagyon jó választás lenne.

3, Zach Ertz, Eagles –> Patriots

A Philadelphia Eagles is várakozáson alul kezdte a szezont és ha nem változnak a dolgok akkor szépen lassan elkezdhetnek a jövőre fókuszálni. Zach Ertz tight end teljesítménye kicsit megkopott az utóbbi időben de nagyon értékes lehet a Patriots számára akiknek igen gyenge jelenleg a tight end soruk.

4, Anthony Harris, Vikings –> Browns

A Cleveland Browns ugyan kikapott a Steelers-től de még így is versenyben a playoff helyekért így mindenképpen érdemes lenne kicsit foltozni a keretükön. Ennek egyik célpontja a Vikings safetyje Anthony Harris lehetne. A Karl Joseph, Andrew Sendejo páros mellett erősítést jelentene.

5, Ryan Kerrigan, Washington –> Saints

A New Orleans Saints nagyon hullámzóan teljesít és alaposan ráférne az erősítés a pass rushra. Trey Hendricksen a legeredményesebb sackelőjük aki 4.5 alkalommal vitte földre az ellenfél irányítóit. Cameron Jordan csak 1.5-nél tart így mindenképpen érdemes lenne Ryan Kerrigan megszerzésén gondolkodni.

6, Marvin Jones, Lions –> Ravens

7, David Njoku, Browns –> Cardinals

8, Sheldon Rankins, Saints –> Bills

9, Avery Williamson, Jets –> Steelers

10, James Carpenter, Falcons –> Bears

Fotó: instgram.com, twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .