A Patriots három, a Jaguars 12 gyakorlócsapatos játékost tett COVID listára

A Patriots három, a Jaguars 12 gyakorlócsapatos játékost tett COVID listára

A biztató szezonkezdet után az utóbbi hetekben egyre nehezebbé vált a koronavírus elleni közdelem az NFL-ben. Több csapat, több alkalommal is bezárta a létesítményeit és folyamatosan érkeznek hírek pozitív tesztekről.

A New England Patriots COVID/tartalék listára tette Sony Michel running backet, Shaq Mason guardot és Derek Rivers defensive endet. Két kezdőjátékosuk esett ki de nincs veszélyben az esti Denver Broncos elleni mérkőzés.

A Jacksonville Jaguars egy szép hosszú listát adott le a pozitív tesztet produkáló játékosairól de náluk a gyakorlócsapatot érinti a probléma. Azt viszont rendesen.

A 16 gyakorlócsapatos játékosból 12 játékos tesztje lett pozitív. A játékosok: OT K.C. McDermott, RB Nathan Cottrell, TE Ben Ellefson, LB Nate Evans, LB Joe Giles-Harris, WR Terry Godwin, WR Josh Hammond, T Jared Hilbers, DB Doug Middleton, DB Josh Nurse, T Austen Pleasents és WR Trey Quinn.

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .