Jönnek az Áronok!

Jönnek az Áronok!

Most jön az, hogy nem főne a fejünk, ha megvan a Bears elleni meccs, mert akkor most 4:1 lenne és nem 3:2 a mérlegünk. S nem kellene aggódni azon, hogy a kiváló formában játszó és pihenő (kiemelendő, hogy ténylegesen, rendesen és szokott módon pihenő) hétről érkező Green Bay Packers 50%-ba dönti a Bucs mérlegét.

Mert hát mi van most? Láthatunk a túloldalt egy újra ihletett formában játszó irányítót. (Ő az egyik Áron) Meg láthatunk egy lényegében teljesen komplett csapatot. Igazából évek óta figyelem ezt a franchise-t és irigykedem.

Irigy vagyok, mert valahogy bármihez nyúlnak, azt hasznosítani tudják. Igaz ez a draftjaikra, (azok hátsó köreire is!) de mostanában az igazolásaikra is, amiket Brian Gutekunst GM vezetett be. Addig ugyanis a szabadügynök piaci tevékenységet szinte mellőzték. Nem lepődnék meg rajta, ha még Jordan Love-ból is NFL irányítót csinálnának, pedig ezt nehéz elhinni.

Vesézzünk ki egy dolgot! Lehet sokak agyára megyek a running back mániámmal, főleg úgy, hogy az eredményre gyakorolt hatásuk évről-évre kisebb. A Bucs lényegében Jason Licht regnálása óta nem találja azt a running back-et, aki a futóknál szükséges mindhárom játékelemben (futás, passz blokkolás, elkapás) otthon lenne. Pedig költöttünk már rá draft második, harmadik köröket, de hátsó körben is ellőttünk egy pár választást erre.

Aztán ott van nekünk a Green Bay Packers, aki 2017-ben az 5. körben (ekkor választottuk nem sokkal előttük Jeremy McNichols-t- 162.hely) kiválasztotta a 182. draft választással Aaron Jones-t. Na most azt láthatjuk, hogy a running back nagyon magas szintet képvisel az NFL-ben, tulajdonképpen mindhárom játékelemben.

Talán passz blokkolásban kissé gyengébb, de a szükséges szint ott is megvan. Szóval itt van nekünk ez az (ugyancsak) Áron gyerek a Packers meccsein és azt láthatjuk, hogy a legtöbb first down-t jegyzi csapatánál és majd egy teljes yarddal több a futás/yard átlaga, mint a nálunk egyre inkább agyonszeretett Ronald Jones-é. Aki nem mellesleg harmadik NFL-es évére tanult meg a liga elvárásainak megfelelően futni. S arról már ne is beszéljünk, hogy a keze elkapásnál olyan mint a szita!

Szóval lehet ezt így is kérem! Odamegyek a draftra, ötödik körben szétnézek, meghallgatom a valamihez is értő megfigyelőimet (már ha vannak arra az adott posztra vetítendő) és leemelek a polcról egy fiatal futót, aki NFL szinten fogja nekem a yardokat meg miegyebeket termelni.

A hétvégi mérkőzésre van egy rakás kérdéses játékos. A mi oldalunkon Carlton Davis, Khalil Davis és Lonard Fournette. Az ellenfélnél Rashan Gary (DL/LB), Kevin King (CB), Za’Darius Smith (LB), Montravius Adams (DL). Hiányozni bizonyosan csak a Packers running back-je, Tyler Ervin fog.

Chris Godwin amúgy már péntekre teljes körű edzést végzett, státusza szerint bevethető. Vasárnap 22:25-kor az Aréna 4 csatárnán, Tampa Bay Buccaneers-Green Bay Packers összecsapás. Nagyon nehéz lesz, de GO BUCS! S reméljük Aaron Jones nem küld csókot nekünk is mondván : Kalózkáim! A rájátszás még nagyon sok nektek!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .