A 70 milliós linebacker

A 70 milliós linebacker

Megszokhattuk az elmúlt években, hogy furcsa tevékenységek történnek a New York Giants-el. Úgy néz ki, hogy az egyik idei eset Cam Brown személye, akitől nagyon el vagyunk ájulva.

Felemás érzéseim voltak a szezon előtt az edzői stábunkkal kapcsolatban, de a special team coordinatorát, Thomas McGaughey-t mindenképp az erősségek közé soroltam. Jelen pillanatban azonban vagy ő van nagyon vakon vagy a kollégái.

Nagyon elismerően nyilatkozott a Penn State-ről érkezett újonc linebackerről. Okos, gyors, fizikális, mindent belead, amit ilyenkor mondani szokás. Majd a végén kicsúszott egy olyan mondat a ST edzőnktől, hogy benne van egy 70 millió dolláros szerződés.

Ez mind szép és jó, azonban miért Devante Downs és Tae Crowder játszott eddig Blake Martinez mellett? Ugyan jól teljesít a védelmünk, de egyikük sem remekelt eddig és ha tényleg ekkora potenciált látunk Brownban, akkor helye lenne a defense-ben is.

Apró szépséghiba, hogy hiába volt off-ball linebacker az egyetemen, mi edge játékosként számolunk vele. Szép kis ellentmondások, mi?

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .