Közeledik Shepard visszatérése

Közeledik Shepard visszatérése

A Chicago Bears ellen a 2. héten sérült meg Sterling Shepard, amely után IR-re került. Az idei szabályok értelmében a Washington ellen visszatérhet, hiszen letelt a három hét. Az edzéseken külön munkát végez és az edzők szerint közel a visszatérése, szóval elképzelhető, hogy már vasárnap láthatjuk a pályán.

Nagy szükség lenne a játékára, hiszen elég gyengén muzsikálnak az elkapóink. Persze ez nemcsak az ő hibájuk, hiszen eddig nem nagyon működik Jason Garrett rendszere, de rendre nem tudnak elszakadni a WR-ek az embereiktől és Daniel Jones sem mutat javuló tendenciát.

Magasan Darius Slayton a legjobb emberünk, aki 365 yardnál tart és jelenleg ő az egyetlen mélységi célpontunk. Evan Engram van a második helyen 147, Golden Tate pedig mögötte 145 yarddal. Mindketten csalódást keltően szerepelnek idén, Engram örök ígéretnek tűnik, Tate-en pedig látszanak az öregedés jelei. Kaden Smith-t nem nagyon vesszük elő, a futókat pedig eddig csak korlátozottan tudtuk bevonni az elkapásokba.

Többen is kritikával illették Shepardot, de szerintem őt nem kellene leírni. Sokoldalú, hiszen a slotban és az oldalvonal mellett is bevethető és a jelenlétével szerintem jelentőset fejlődhetne ez a névsor.

Több lehetőséget kapna a nagy játékokra Slayton, a korábbi második körös játékosunk pedig az elkapás után próbálhatna yardokat szerezni Engram és Tate mellett. Damion Ratley-t kiraktuk, a helyére Austin Macket hoztuk fel a gyakorlócsapatból, de jelenleg így is csak 4 WR van az aktív keretben, szóval nagyon várom vissza Shepardot.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .