BREAKING: Le’Veon Bell a Chiefs-nél folytathatja

BREAKING: Le’Veon Bell a Chiefs-nél folytathatja

Hajnalban hivatalosan is eldőlt, hogy a csapat nélkül maradó Le’Veon Bell a Kansas City Chiefs pályafutásánál folytatja a pályafutását. A running back egyéves szerződést kötött az új csapatával. A fizetésről nincs hír de valószínűleg liga minimumért írt alá.

Bell-t a 2013-as Draft második körében választotta ki a Steelers és 6 szezonon keresztül volt a csapat játékosa. Az újonc szerződésének lejárta után a nagy pénzt kezdte hajtani. Először aláírta a franchise taget de a másodikat már nem volt hajlandó szignóznia és inkább kihagyta a szezont.

Tavaly kikerült a szabadügynökpiacra ahonnan a New York Jets szerződtette. Négyéves, 52.5 millió dolláros szerződést kötött a Jets-el és ugyan csak másfél évig volt a csapat játékosa de bekeresett 28 millió dollárt.

A mostani elküldésével szakmailag jól járt mert egy nyeretlen csapattól egy Super Bowl esélyes csapathoz került. Új állomáshelyén viszont bele kell húznia mert az elsőkörös Clyde Edwards-Helaire eddig jól teljesít.

Az újonc 344 futott yardot, 1 touchdownt és 169 elkapott yardot szerzett. Bell teljesítménye megkopott ugyan az utóbbi időben de ha tényleg minimum fizetésért szerződtették akkor hatalmas fogás. Andy Reid biztosan helyet fog találni neki a csapat támadójátékában.

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .