Le’Veon Bell a Chiefs, a Dolphins vagy a Bills csapatánál folytathatja

Le’Veon Bell a Chiefs, a Dolphins vagy a Bills csapatánál folytathatja

A New York Jets számára tavaly nagy fogásnak számított Le’Veon Bell megszerezése de hamar megbánták az üzletet. A running backhez már a tavalyi szezon közben sem ragaszkodtak és végül tegnap megváltak tőle.

Két napja megjelent a hír, hogy árulni kezdték a runing backjet. Trade partner hiányában viszont az elküldés mellett döntöttek. Később kiderült, hogy a Las Vegas Raiders megkereste a Jets vezetőségét de valószínűleg nem tettek ajánlatot.

A friss hírek szerint Bell mára le is szűkítette a lehetséges jövőbeli csapatait. A Kansas City Chiefs, a Miami Dolphins és a Buffalo Bills szerepel köztük. Az nem is kérdés, hogy a címvédőnél vagy a Bills-nél kerülne a legerősebb csapathoz.

Ennél a két csapatnál viszont alaposan lejjebb kellene adnia a fizetési igényéből. Ez pedig Bell számára nem elhanyagolható mert egy szezont már kihagyott emiatt a Steelers-nél.

A Chiefs 6.5, a Bills 4.9 millió dollár szabad hellyel rendelkezik. A Dolphins-nak van 15.9 millió dollár helye a fizetési sapkában és itt kerülhetne be legegyszerűbben a kezdőcsapatba.

A három emlegetett csapat lehet csak véletlenül marad a pakliban, vagy csak Ők érdeklődtek, de érdekes, hogy a Jets következő három ellenfele a Dolphins, a Bills és a Chiefs.

Fotó: instagram.com, sports.yahoo.com, touchdownwire.usatoday.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .