Hatalmasat fordult a világ Jimmy Garoppolo-val!

Hatalmasat fordult a világ Jimmy Garoppolo-val!

Jimmy Garoppolo-nak az idei a hetedik szezonja az NFL-ben és igazi hullámvasút a profi pályafutása. Februárban Super Bowl-t játszott de most egyenesen a padon találta magát a gyenge teljesítménye miatt.

Garoppolo-t a New England Patriots-t draftolta és Tom Brady mögött kóstolhatott bele a profik világába. Később elcserélték a 49ers-el majd fél év után a liga történetének legjobban kereső játékosa lett.

Rekorderként csak három mérkőzés jutott neki de miután felépült a térdsérüléséből pályafutása legjobb szezonját futotta. A nagydöntőig meg sem álltak viszont messze már az a tavalyi forma.

Az elmúlt hétvégén 77 passzolt yard mellett 2 interceptiont dobott az első félidőben. Ez 15.7-es QB mutatót és a padot jelentette neki. Rövid idő alatt a liga történetének legjobban fizetett játékosából tartalék vált.

Kyle Shannahan vezetőedző állítása szerint az irányítója még nem épült fel teljesen a második játékhéten elszenvedett sérüléséből és emiatt cserélte le. Hamar ki fog derülni, hogy a hullám melyik része következik Garoppolo pályafutásában. Mert idén ismét a hullám alján van!

Fotó: instagram.com, cbssports.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .