Vajon elcseréli tavalyi elsőkörös irányítóját a Washington?

Vajon elcseréli tavalyi elsőkörös irányítóját a Washington?

A Washington Football Team a szezon előtt a tavalyi elsőkörös választottját Dwayne Haskins-t nevezte ki kezdőnek de nagyot fordult a világ négy forduló után. Haskins kikerült a kezdőből és jelenleg csak a csapat harmadik számú irányítójának számít.

Haskins az idei első négy mérkőzésén 89 sikeres passzt osztott ki (146 átadásból, 60,9% pontosság) 939 yardot, 4 touchdownt passzolt és 3 alkalommal adta el a labdát.

Miután Kyle Allen-t és a sérüléséből visszatérő Alex Smith-t is elé helyezték így rögtön felmerült az irányító elcserélésének gondolata. Tegnap az is kiderült, hogy nem fogja hátráltatni a hétvégi vállsérülése akkor a következő mérkőzésen is Allen lesz a kezdő.

És itt jön a kérdés, hogy harmadik számú irányítóként minek van rá szükség ha “pénzt” is lehet belőle csinálni. A fő kérdés viszont az, hogy melyik csapat vezetősége akarná megszerezni az irányítót és mennyit áldozna rá.

Pár tipp az érdeklődő csapatokra:

Fotó: nbcwashington.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .