Le’Veon Bell-t árulja a Jets

Le’Veon Bell-t árulja a Jets

A New York Jets nyeretlenül, 5 vereséggel áll az idei szezonban és a jelek szerint máris elkezdték elengedni az idei évet. A hírek szerint árulni kezdték a tavaly megszerzett running backjet Le’Veon Bell-t.

Bell szerződtetése eddig nem volt nagy fogás mert már a tavalyi szezon közben is szívesen megszabadultak volna tőle. A trade határidőig (8. hét) most megpróbálnak valamilyen ellenértékért cserébe túladni rajta de ha nem sikerül akkor a szezon végeztével biztosan megszabadulnak tőle.

Tavaly 245 futásból 789 futott yardot szerzett ami 3.2 yardos átlagot és pályafutása legrosszabb teljesítményét jelenti. Idén két mérkőzésen lépett pályára és ugyan valamennyit javult de a 3.9-es átlaga még mindig nem túl jó.

Idén 15.4 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából de ha sikerül trade partnert találniuk akkor csak 2 millió dollár halott összeg marad utána. Az utolsó két szezonjában még 28.4 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából de az elküldésével 6 millió dollár veszteséggel meg tudnának szabadulni tőle.

Pár csapat amelyik szerződtetheti Bell-t:

Fotó: twitter.com, bleacherreport.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .