Dak Precott-nak eltört a bokája, kihagyja a szezon hátralevő részét

Dak Precott-nak eltört a bokája, kihagyja a szezon hátralevő részét

A tegnapi New York Giants elleni megsérült a Dallas Cowboys irányítója Dak Prescott. Prescott-nak eltört a jobb bokája úgy, hogy a törött csont átszakította a bőrét is.

Azonnal kórházba szállították az irányítót ahol meg is műtötték. A hírek szerint jól sikerült a műtéti beavatkozás és a mai napon el is hagyja a kórházat. Még nem jelentették be hivatalosan de ilyen sérülés után biztosan ki fogja hagyni a szezon hátralevő részét.

Prescott számára nagyon rosszul jött a sérülés mert kiemelkedően teljesített az első négy fordulóban. Hatalmas pech számára, hogy idén franchise taggel játszik és a mostani sérülése keresztbe tehet a hosszútávú szerződésének.

A jövőjét illetően pozitív, hogy a Cowboys mindenhatója, Jerry Jones elmondta, hogy semmi kétség sincs, hogy Prescott vissza fog térni a csapathoz. Ameddig ez nem következik be addig az idei offseasonban szerződtetett Andy Dalton irányítja a csapatot.

Fotó és videó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .