A defensive koordinátor lett a Falcons ideiglenes vezetőedzője

A defensive koordinátor lett a Falcons ideiglenes vezetőedzője

Az Atlanta Falcons tegnap elszenvedte idei ötödik vereségét is így bekövetkezett amire számítani lehetett és a csapat kirúgta vezetőedzőjét Dan Quinn-t. A vezetőedzővel együtt megköszönték a general manager, Thomas Dimitroff munkáját is.

Nem sokkal a Quinn kirúgása után be is jelentették, hogy házon belülről pótolják. A csapat defensive koordinátorát, Raheem Morris nevezték ideiglenes vezetőedzőnek. A múltját ismerve viszont biztosan csak az év végéig fog szólni a kinevezése.

Morris 2015 óta, Quinn kinevezésétől dolgozik a Falcons-nál. Vezetőedző asszisztens volt de emellett edzette a defensive backeket, az elkapókat és a secondary-t is. Idén nevezték ki defensive koordinátornak.

Quinn kirúgása után várató volt, hogy házon belülről oldják meg a pótlását. Morris mellett még Dirk Koetter (támadókoordinátor) kaphatta volna meg a posztot ugyanis mindketten rendelkeznek vezetőedzői tapasztalattal. Mindketten a Tampa Bay Buccaneers vezetőedzői voltak korábban.

Morris 2009 és 2011 között irányította a Buccaneers-t. Az eredménysora azonban nem túl veretes. Összesen 17 alkalommal győzött 31 vereség mellett. Legjobb szezonját 2010-ben futotta amikor 10 győzelmet arattak de akkor is csak csoportjuk harmadik helyén zártak.

Fotó: tsn.ca, ajc.ocm

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .