Bemutatkozott az ausztrál óriás

Bemutatkozott az ausztrál óriás

Jordan Mailata, az ausztrál óriás élete első amerikai foci meccsét játszotta kezdőként a 49ers ellen. Mindezt mindössze 2,5 évvel a draftolása után, amikor is még azt se tudta mi az az amerikai foci.

A 49ers elleni mérkőzésen: 0 engedett sack,- 0 engedett QB hit,- 1 engedett QB siettetes- 75.2 passzblokkolás osztályzat (Lane Johnson 76.4 a forduló legjobbja) Érdemes megnézni az elemzéseket, élmény nézni ahogy kettesével pakolja arrébb az embereket, mintha zsákok lennének…

Óriasi potenciál van ebben a srácban, és még mindig csak 23(!!!) éves! Könnyen a jövő franchise LT-je válhat belőle ! Pederson is nagyon elismerően nyilatkozott róla, és utalt rá, hogy amíg ilyen stabilan játszik, addig övé a kezdő LT poszt! Kérdés mi lesz ha tartja a színvonalat, de közben felépül Peters?

Vaitai, Seumalo, Herbig és Pryor után (plusz Driscoll is biztatónak tűnik) most Mailata is beválni látszik…Jeff Stoutland egy hatalmas ZSENI! Nem mellesleg Lane Johnson eddig a 2. legmagasabb pass block win rate-tel rendelkezik az OT-k között (97 %), miközben Jason Kelce a 4. legjobb a centerek között ugyanebben a statisztikában (97 %).

Ma este vizsgázik az OL, a liga egyik legjobb front7-je jön majd szembe!

Forrás:

Philadelphia Eagles Hungary

facebook.com/eagleshungary és fanfactory.hu/philadelphia-eagles

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .