Vajon idén véget ér az irányítók MVP sorozata?

Vajon idén véget ér az irányítók MVP sorozata?

Az MVP díj azaz a szezon legértékesebb játékosának járó díj egyértelműen támadó díj és ezen belül is irányítóknak ítélték oda legtöbb alkalommal az elismerést. Az első négy mérkőzés után felmerült a kérdés, hogy idén megtörik-e az irányítók MVP sorozata.

Az elmúlt 7 szezonban sorozatosan irányító lett az MVP. A 2010-es években egyedül Adrian Peterson, a Minnesota Vikings futója furakodott be az irányítók közé. A 2000-es években három futó tudta lenyomni az irányítókat Marshall Faulk, Shaun Alexander és LaDainian Tomlinson személyében.

Idén is nagyon irányítónak áll a zászló, Russell Wilson, Josh Allen, Aaron Rodgers és Patrick Mahomes is nagyon kiemelkedő teljesítménnyel kezdett. Nehéz lesz Őket megfogni.

Igen kevés esély van rá, de jelenleg Alvin Kamara-t (New Orleans Saints), Aaron Jones-t (Green Bay Packers), és Derrick Henry-t (Tennessee Titans) tartják kihívónak. Eddig jól kezdtek de nagyot kell robbantaniuk, hogy lenyomják az irányítókat.

Fotó: sportscasting.com, packerswire.usatoday.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .