Aaron Rodgers új kedvenc célpontja egy draftolatlan tight end

Aaron Rodgers új kedvenc célpontja egy draftolatlan tight end

A Green Bay Packers irányítója kirobbanó formában kezdte az idei szezont pedig nem könnyítették meg a dolgát az offseasonban. A Drafton mindenki célpontot várt, még Ő maga is, de vetélytársat kapott az első körben.

A jelek szerint ez nem hátráltatja hanem motiválja Rodgers-t. Ráadásul új kedvenc célpontja már évek óta a csapattársa volt. A Packers révén pedig meg sem kell lepődni rajta, hogy a játékost nem a Draft korai köreiben választották ki.

Robert Tonyan a 2017-es Draft-on indult de miután nem választották ki így draftolatlanként a Lions-hoz került de tétmérkőzésen nem lépett pályára. Még újoncként csatlakozott a Packers-hez de az első szezonjában még nem játszott.

Idén azonban már 13 elkapása volt Tonyan-nak amiből 173 elkapott yardot és 5 elkapott touchdownt szerzett. Többet mint az egész Giants offense. Pályafutása korábbi szakaszában 177 yardot és 2 TD-t szerzett.

Fotó: packers.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .