BREAKING: A Houston Texans kirúgta vezetőedzőjét Bill O’Brien-t

BREAKING: A Houston Texans kirúgta vezetőedzőjét Bill O’Brien-t

Eddig tartott a Bill O’Brien korszak a Houston Texans csapatánál. Adam Schefter értesülései szerint a Texans vezetősége nem sokkal ezelőtt kirúgta a csapat vezetőedzőt aki a general manageri posztot is betöltötte.

O’Brien tulajdonképpen már közutálatnak örvendett Houston-ban és ebben nem csak a 0-4-es kezdésnek van szerepe. A GM posztot is betöltő vezetőedző idén eltávolította a csapat egyik legjobb játékosát, DeAndre Hopkins-t amit nem tudtak neki megbocsátani. És ami a legfontosabb, az élet nem Őt igazolta.

A csapat nem tudott mérkőzést nyerni és GM-ként is megbukott. Jelenleg ugyanis a jövő évi első és második körös Draft választásukat is a Miami Dolphins birtokolja.

A vezetőedzőt 2014-ben nevezte ki a Texans és pályafutása során 52-48-as mérleget ért el az alapszakaszban, 2-4-es mérleget a playoffban. A hat teljes szezonjából négy alkalommal bejutott a playoffba, de az AFC Főcsoportdöntőn sohasem tudott túljutni.

O’Brien egy igencsak öntörvényű edző hírében áll ami talán visszavezethető arra, hogy Bill Belichick egyik tanítványa. Azonban sokan elfelejtik, hogy eredmények is kellenek ahhoz, hogy mindenben az Ő szava döntsön. Nem Ő volt az első és nem az utolsó aki belebukott ebbe!

Fotó: twitter.com, nflspinzone.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .