Mennyire vagyunk hajlandóak a rózsaszín ködben maradni?

Mennyire vagyunk hajlandóak a rózsaszín ködben maradni?

A játékosok értékelése helyett, beszéljünk inkább komolyabb dolgokról! Szóval három forduló elteltével – az előző évektől eltérően, ahol már ilyenkor a Bucs játékosok lényegében a nyaralásukat tervezgették- Kalózaink a csoport élén állnak.

Kikapott a Saints, a Falcons ismét leolvadt a végére mely már náluk népi hagyomány, a Panthers pedig bár nyert, akkor sem veszi őket komolyan senki. Versenyben vagyunk szurkoló barátaim! Persze ehhez kellett egy relatíve kedvező sorsolás és még a következő ellenfelünk- Chargers- sem tűnik annak a hatalmas kihívásnak.

Szóval benne vagyunk a rózsaszín ködben, mert mi ehhez az elmúlt évekből nem szoktunk hozzá. Nekünk egész egyszerűen eddig már ennyi forduló is elég volt a teljes lemondásra. Amikor láttuk, hogy kilátástalan minden. Most meg? A Bucs a csoportja élén.

Vannak egyéni teljesítmények is! Shaq Barrett főnix madárként feltámadt poraiból, mert volt csapatának meg akarta mutatni, nagy hibát követtek el, hogy nem bíztak benne.

Vagy ki tud még a ligában az elkapók közül olyan hatékonyságot, mint Mike Evans? 2 elkapás, 2 yard. Ez így pocsék! Na de ebbe belefért 2 touchdown! Ugye?

Ez itt a rózsaszín köd. Jó lenne azonban, ha tényleg teljes erőfeszítéssel koncentrálna a csapat, mert bár látható egy enyhe szintű javuló görbe a társaság teljesítményében akár támadó, akár védő vonalon, ez még mindig nem az a szint, ahol jelenleg egy stabil playoff contender csapat áll.

Kell még, hogy az elkapóink kevesebb labdát ejtsenek ki! Kell még, hogy a támadófal konzisztensebben védje irányítóját! Aztán kell még a secondary részéről egy az eddiginél nagyobb összeszokottság.

S kell még, hogy Brady Tampában is a korábbról megszokott erősségeit mutassa, vagy éppen a játékhívások ennek legyenek alárendelve. ( Ezt már a harmadik fordulóban nyomaiban lehetett érzékelni) De most jöjjünk is ki nagyon gyorsan a rózsaszín ködből, koncentráljunk a következő feladatra, s talán pár forduló után tényleg elhihetjük, van keresnivalónk a rájátszásban, még akár csoportelsőként is!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: sports.yahoo.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .