Cam Newton nem kap új szerződést a szezon közben

Cam Newton nem kap új szerződést a szezon közben

Cam Newton egyéves szerződést kapott a szezon előtt miután jó sokáig a szabadügynökpiacon volt. Már sokszor téma volt, hogy mennyire alul van fizetve, még a tartalékirányítókhoz képest is, de a korábbi MVP nem aggódik emiatt.

Newton az alacsony alapfizetése ellenére azonban 7.5 millió dollárt kereshet a szezon végéig persze ehhez igen sok teljesítményalapú ösztönzőt teljesítenie kell az irányítónak.

Elmondása szerint viszont nem aggódik a szerződése miatt sőt emiatt aggódik a legkevésbé és az előtte álló feladatokra koncentrál. Jól is teszi ha egy ideig nem foglalkozik a szerződésével mert a közeljövőben nem kell tárgyalásra készülnie.

A hírek szerint a Patriots vezetősége nem sürgeti az új szerződést hanem inkább ki akarja várni, hogy mennyire lesz sikeres az együttműködés. Eddig jól teljesít az irányító és ha így folytatja akkor biztosan Foxboroughban fog maradni. Persze ehhez valószínűleg alább kell adnia az igényeiből mert a Patriots-nál senkit sem szeretnek túlfizetni.

Fotó: twitter.com, patriotswire.usatoday.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .