Újabb sérüléshullám!!! A Bears futója, a Broncos és a Football Team védőfalembere is kiesett az egész szezonra!

Újabb sérüléshullám!!! A Bears futója, a Broncos és a Football Team védőfalembere is kiesett az egész szezonra!

A második játékhét után az elmúlt hétvégén is tarolt a sérüléshullám. Kisebb sérülések mindig vannak de most is volt három komolyabb sérülés ami véget is vetett a játékos szezonjának. Tarik Cohen, Jurrell Casey és Matt Ioannidis sem fog már pályára lépni a szezonban.

Tarik Cohen, a Chicago Bears running backje, a szezon előtt hosszabbított szerződést de miután elszakadt a térdében a keresztszalag így már csak a következő szezonban bizonyíthat.

Jurrell Casey defensive endet csak az offseasonban szerezte meg a Denver Broncos a Tennessee Titans csapatától. A tradeel magával hozta a korábbi szerződését amelyből még két év hátra van de mivel a következő két szezonban egyetlen cent halott összeg nélkül megválhatnak tőle így a mostani kézsérülése miatt nem biztos, hogy még valaha pályára fog lépni a Broncos mezében.

A Washington Football Team defensive tackleje Matt Ioannidis sem tudja folytatni az idei szezont a bicepsz szakadás miatt. A védőfalembert a 2016-os Draft ötödik körében választotta ki a csapat és posztjának egyik legmegbízhatóbb játékosává vált.

Fotó: dknation.draftkings.com, twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .