S előkerült Rob Gronkowski is! Broncos-Buccaneers 10:28!

S előkerült Rob Gronkowski is! Broncos-Buccaneers 10:28!

A Buccaneersnek úgy gondolom nem volt túlságosan nehéz dolga ezen az estén. Előkerült az ón színű mez ésTom Brady-nek is előkerültek a tight end célpontjai, köztük Gronk.

A running back-ek be lettek vonva szép számmal az elkapásokba, Scotty Miller pedig egész jó kis mélységi játékot produkált. Nem volt hibamentes a játék, de azért közel sem olyan izzadságszagú, elejtett labdákkal teletűzdelt játék volt ez, mint az első két fordulóban.

Üröm az örömben, hogy Chris Godwin a második félidőre összegyűjtött egy hamstring sérülést. Azt azért nem mondanám, hogy a fal tökéletesen védte irányítóját, ugyanakkor ez a Broncos front seven nem volt annyira rossz, szóval belefért.

A futások ez alkalommal inkább Ronald Jones-nak mentek. Még Brady is próbálkozott 5 alkalommal, igaz kerek 0 yardért. A futásokat a védelem szokásos módon jól fogta, passz ellen már jelentkeztek nehézségek, értem itt ez alatt főleg a secondary-t.

Annak ellenére, hogy az újonc Antoine Winfield játéka továbbra is biztató, úgy érzem sok elkapást engedünk és elő-elő fordulnak rontott szerelések, amik hátul nagyon meg tudják bosszulni magukat. Jönnek szembe azért még jobb irányítók is! Szóval jó lesz odafigyelni!

Ellenben az irányítóra helyezett nyomás működött és előkerült Shaq Barrett is, aki két zsákolást is csinált és egy safety is a nevéhez fűződik.A győzelem az győzelem, de ennek a Broncosnak nem is volt szabad nagy veszélyt jelentenie, ha a rájátszás álmokat bárki is komolyan álmodja.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: kdvr.com, bucswire.usatoday.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .