Nagyon inog a kispad a Falcons vezetőedzője alatt

Nagyon inog a kispad a Falcons vezetőedzője alatt

Az Atlanta Falcons három vereséggel kezdte a szezont amire nehezen de lehetne mondani, hogy bocsánatos bűn de az nem az ahogyan elszórakozzák a találkozókat.

A Seattle Seahawks ellen ki lehet kapni 3 ponttal de tetemes előnyt adtak le a Dallas Cowboys és tegnap a Chicago Bears ellen is. Ezt viszont már edzői hibának tartják és nehéz megmagyarázni a mérkőzés végi összeomlásokat.

Dan Quinn a szezon előtt is a “veszélyeztetett” vezetőedzők közé tartozott de az első három forduló után sokan már abban sem biztosak, hogy a negyedik mérkőzést még a Falcons padján fogja megélni.

A Falcons viszont eddig felállított egy rekordot amire nem lehet túlságosan büszke. Az első három fordulóban 90 pontot szereztek és még nem volt olyan csapat az NFL történetében amelyik ennyi ponttal 0-3-as mutatóval állt volt.

Quinn állását már tavaly is a jó hajrá mentette meg de az idei gyenge teljesítmény után ez nem lesz elegendő. Sőt mi több valószínűleg idén már nem lesz a posztján amikor beindíthatnák a nagy hajrát.

Fotó: ftw.usatoday.com, bloggingdirty.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .