Mérföldkő következik! Szembe jön egy kezdő irányítóját vesztett csapat.

Mérföldkő következik! Szembe jön egy kezdő irányítóját vesztett csapat.

A Denver Broncos elveszítette a kezdő irányítóját, Drew Lock-ot, akit a Steelers ellen meghágtak (lásd kép) és ebbe belesérült a válla. Örömünnep Tampában, sima győzelem? Na csak lassan!

A Tampa Bay Buccaneers utolsó évadaiban többször történt már ilyen, nagyjából a szezonnak itt, ezen a szakaszán. Aztán mindig jött a kijózanító pofon. Case Keenum két csapattal is (Rams, Vikings) megviccelt minket, de elég csak a tavalyi Teddy Bridgewaterrel felálló Saintsre gondolni, ahol a nem hosszú passzairól híres irányító telepasszolta a Bucs secondary mélységi területeit. Aztán ki tudja hány ilyen példa volt még, de valahogy ezeken a meccseken érezte a Bucs szurkoló igazán, hogy minden reménytelen.

Ha itt most hétvégén előfordulna, hogy a feltehetően Jeff Driskel-lel kiálló Broncos odavág, akkor tényleg jobb ha már most feladjuk, csinálunk egy 1:15-ös szezont és kiválasztjuk a drafton a jövő irányítóját. Bár mondjuk ki választaná ki? Jason Licht? Chhh!

A Bucs oldalán kihagyja a hétvégi találkozót az elkapó, Justin Watson. Ndamukong Suh volt még, aki nem edzett a héten, de ennek állítólag nem sérülés volt az oka.

Az ellenfélnél Lock hiányán kívül a defensive back, Davontae Harris távolmaradásával kell megküzdeni. Nem valószínű ugyanakkor a kiváló running back, Philip Lindsay szereplése sem. Mellettük kérdéses a Broncos idei első körösének, Jerry Jeudy-nak a játéka is. Régi ismerősünkkel – akire még a szép emlékű blogunkról emlékezhetnek régebbi olvasóink – a nálunk első körös safety, másoknál csere linebacker Mark Barron-nal sem találkozhatunk, mert csapata IR listára tette.

Vasárnap tehát sors billentő mérkőzés jön. Győzelem és mehetünk tovább, vagy teljes lebőgés. Ez a tétje a hétvégi fordulónak a Bucs számára.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: milehighreport.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .