Ryan Fitzpatrick és Gardner Minshew mánia hajnalban

Ryan Fitzpatrick és Gardner Minshew mánia hajnalban

Hajnalban a Jacksonville Jaguars fogadja hazai pályán a Miami Dolphins csapatát amivel kezdetét veszi a harmadik játékhét. A ligának ismét sikerült egy kevésbé várt összecsapást besorolni a csütörtök esti műsorsávba de az irányítók miatt érdekes lehet a találkozó.

A Dolphins irányítója Ryan Fitzpatrick a pályafutása végén jár de érdekes módon pont az elmúlt években, veteránként kedvelte meg rengeteg szurkoló. Az idei szezonja azonban nem a sikerekről szólnak eddig miután mindkét mérkőzésüket elvesztették.

A veterán QB 519 yardot, 2 touchdownt passzolt az első két játékhéten de három alkalommal is eladta a labdát. Miamiban egyre inkább érik a csere és valamikor szezon közben pályára fog lépni az idei elsőkörös Tua Tagovailoa (lehet pont hajnalban?!).

Minshew bajuszkirály csak a második szezonját játssza az NFL-ben de már újoncként a közönség kedvence lett a játéka (és a bajsza) miatt. Az első héten még nagyon döcögött a szekér de a múlt héten 339 yardot és 3 touchdownt passzolt.

Minshew az első héten is 3 touchdownt passzolt de jóval kevesebb yardot szerzett de ami a legfontosabb, hogy egyetlen labdát sem adott el (múlt héten kettőt) és csak a szezonnyitón nyert a csapata.

Így a hajnali mérkőzésen kulcsfontosságú lesz a két irányító labdabiztossága. Kis túlzással ki lehet jelenteni az a csapat fog nyerni amelynek QB-je kevesebb interceptiont dob majd.

Fotó: clutchpoints.com, dolphinsnation.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .