Cam Newton nem aggódik a szerződése miatt

Cam Newton nem aggódik a szerződése miatt

Cam Newton öt évvel ezelőtt még 103 millió dolláros szerződést írt alá így egyértelmű, hogy jelenleg alaposan alul van fizetve az irányító. A korábbi alapszakasz MVP-nél számtalan tartalékirányító is sokkal többet keres de ez nem foglalkoztatja Newton-t.

Persze a szezon közben miért is aggódjon a szerződése miatt főleg, hogy nem is olyan régen még csapata sem volt. Miután a Carolina Panthers kiadta az útját közel sem volt biztos, hogy pályára fog lépni az idei szezonban.

A kezdő QB nélkül maradt New England Patriots “mentőövet dobott neki” és eddig nagyon jól működik a dolog. Newton irányításával 1-1-el áll a csapat és minden előzetes negatív vélemény ellenére a Hazafiak bizony jelenleg is playoff esélyes csapatnak számítanak.

Newton eddig 552 yardot, 1 touchdownt passzolt 1 eladott labda mellett. Továbbá 122 yardot és 4 futott TD-t tett fel a táblára. Ha így folytatja akkor biztosan új szerződést fog kapni a szezon végén ami ugyan messze lesz az öt éve szignózott kontraktusától de biztosan nem kell majd félnie az éhhaláltól.

Fotó: twitter.com, patspulpit.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .