Van élet Cam Newton után Carolinában?

Van élet Cam Newton után Carolinában?

A hétvégi ellenfél, a Panthers elveszítette első mérkőzését a Las Vegas (még ezt is furcsa leírni) Raiders ellen. Azonban a fő problémát nem az immáron Cam Newton nélkül felálló támadó sor jelentette. A Teddy Bridgewater által vezetett egység 30 pontot rakott a táblára. Teddy, ha nagy dolgokat nem is csinált a labdára vigyázott.

McCaffrey szokásos módon nagyon jó volt és a Robby Anderson (WR) igazolás is beválni látszott. Carolinai részről az igazi gondot a védelem jelenti, ami talán így egy forduló után is kijelenthető, az egyik leggyengébb a ligában. Ráadásul még sérülések is nehezítik a dolgukat.

A Panthers részéről két védő, a rutinos falember Kawann Short, valamint az újonc passzsiettető, Yetur Gross-Matos fog hiányozni hétvégén. A támadóknál egyedül a guard, Dennis Daley maródi.A Bucs mindössze Antony Auclair-t lesz kénytelen biztosan nélkülözni, akinek láb sérülése van.

Chris Godwin pénteken már limitáltan edzhetett, de mára kiderült, hogy nem fog pályára lépni. Jó hír viszont, hogy Mike Evans már teljes edzésmunkát végzett. Ez ellen a gyengécskének látszó Panthers secondary ellen, aranyat érne az ő szereplése.Még pár gondolat, ha már említettük Cam Newton-t. Most nézem vissza a Patriots Miami elleni mérkőzését. Hát sajnos azt kell látnom, hogy sorozatban sokadszor, a Patriots döntött jól.

Elengedték Tom Brady-t, aki már tavaly sem muzsikált túlságosan fényesen és bár még csak egy fordulón vagyunk túl, Tampában sem látszik megváltani a világot immáron negyven felett. Ellenben a Pats nem kapkodta el. A holtszezonnak igen csak a végén vitték el Cam Newton-t, vagyis lényegesen kevesebb ideje volt az irányítónak az összeszokásra, mint Bradynek.

Csodák-csodája, mégis működik az a Pats offense. Cam kihasználja erősségeit, jól mozgatja az övéit, játékhívásaik színesek, kiszámíthatatlanok. Hogyan is van ez akkor? Úgy látszik egyébként a címben foglalt kérdésre a válasz igen, de van élet Cam Newton-nal együtt is a jelek szerint. Most már csak elméleti síkon, de azért kíváncsi lennék rá, Ő milyen első fordulót produkált volna Tampában?

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: nflanalysis.net

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .