Odell Beckham Jr. csak tavaly érkezett a Cleveland Browns csapatához de minden jel arra mutat, hogy nem működik ez a házasság. A trade után az elkapó véleménye szerint a Browns-hoz száműzte Őt a Giants de a szezon előtt megbarátkozni látszott a gondolattal.

A tavaly trade határidő előtt viszont Odell nagyon ki akart szabadulni Cleveland-ből és már a soron következő ellenfeleknél lobbizott, hogy tradeljék el Őt. Ez végül nem következett be de a szappanopera idén is folytatódott.

Tavasszal és nyáron is az Odell traderől lehetett hallani de nekivágtak az idei szezonnak. Akkor még a Vikings és a 49ers csapatáról lehetett hallani és sokak véleménye szerint az idei Super Bowl döntősnek most muszáj lesz lecsapni az elkapóra. (titkos esélyes a New England Patriots)

A mai napon több helyen is leközölték, hogy a Browns vezetősége árulni kezdte az elkapót. A hétvégi nagy verés után biztosan nem volt jókedvű az öltöző amire visszavezethető a mostani döntés. A fő kérdés most már az, hogy ki mennyit lenne hajlandó beáldozni az elkapóért.

Tavalyi első Browns-os évében 1.035 elkapott yardot és 4 TD-t szerzett. Az idei szezonnyitón pedig mindössze 3 elkapása és 22 elkapott yardja volt. A Pro Football Focus értékelése szerint amióta csatlakozott a Browns-hoz csak a liga 67. elkapójának számít ami azért nem túl fényes. A tavalyi trade csomagban első és harmadik körös pick volt amit valószínűleg az elmúlt időszak miatt már nem fognak megkapni érte.

Fotó: twiter.com