A Cleveland Browns 38-6-ra alulmaradt a Baltimore Ravens ellen az idei szezonnyitón. A vezetők ezen után meghozták a döntésüket és elküldték a tavalyi Draft ötödik körében kiválasztott kickerüket Austin Seibert-et.

A vezetők védelmében azért annyit el kell mondani, hogy a kickernek egy mezőnygól és egy extra pont kísérlete volt és mindkettőt elhibázta. A tavalyi szezonban viszont csak 4 mezőnygólt hagyott ki amelyből három 40 yardnál, egy pedig 50 yardnál hosszabb volt.

Persze a nullás lap borzasztó gyenge de ha értékesíti mindkét lehetőségét akkor is 38-10-re kikap a csapat. Van azért ott más probléma is még akkor is ha egy valóban erős ellenféllel találkoztak. Ráadásul a helyére Cody Parkey-t szerződtették a gyakorlócsapatból akiről még mindig a Bears-t kiejtő playoff hibája jut eszébe az embernek.

A kickert azóta már be is gyűjtötte a Cincinnati Bengals csapata. A csoportivális is vereséggel kezdte a szezont, az Ő mérkőzésüket Randy Bullock kicker menthette volna hosszabbításra de hibázott és veszélybe került az állása.

Fotó: twitter.com