A sorsdöntő 1. forduló: Buccaneers – Saints

A sorsdöntő 1. forduló: Buccaneers – Saints

Ez a mondat elég nagy paradoxon, hiszen az 1. forduló hogyan is lehetne sorsdöntő? Onnan még sok van hátra. Ugyanakkor a szakma egyértelműen megegyezik abban, az idei évben a Buccaneers a legnagyobb kihívója a Saints csapatának a csoport elsőségért folytatott küzdelemben.

Az egymás elleni mérkőzések pedig duplán számítanak, mint tudjuk, hiszen a csoport elsőség egyben a rájátszást is jelenti. A Saints nem túlságosan hangoskodott a holtszezonban. Bár volt több igazolásuk, talán a sorból Malcolm Jenkins(s), Emmanuel Sanders(WR) és Nigel Bradham (LB) emelhető ki. Na meg hozzájuk érkezett a 3 milliós csereirányító, Jameis Winston. Talán ismeritek!

A draftról is csak négy játékos érkezett. De ennek ellenére ez a csapat nagyon erős, évek óta az NFC egyik nagy esélyese, s ez idén sem lesz másként.Amúgy nagy a dilemma. A Tom Brady által vezetett Buccaneersre ugyanis mindenki kíváncsi. Igen ám, de ugyanabban az időpontban vívja a Lightning a negyedik mérkőzését a nagydöntőbe jutásért. Még arra is volt esély 2:0 után, hogy a “söprésért” játszhat Tampa jégkorong csapata.

De (nekünk) éjszaka, az Islanders 2:1-e szépítette az állást, így a negyedik mérkőzés még nem dönt.Még így az első fordulóban nem bő a sérülés lista. Mike Evans limitáltan már viszatérhetett az edzésbe, de státusza doubtful (magyarul játéka nem valószínű).

A Saintsnél két játékos is hiányozni fog. A fiatal defensive end, Marcus Davenport, valamint az idei első körös center, Cesar Ruiz. Kérdéses státuszal bír a defensive back, P.J. Williams.

Vasárnap késő este új szezont nyit Tom Brady. Ezúttal vörös-ón színekben.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: saintswire.usatoday.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .