A Chiefs-é a legjobb támadósor, a 49ers-é a legjobb védelem

A Chiefs-é a legjobb támadósor, a 49ers-é a legjobb védelem

A Pro Football Focus a szezon kezdete előtt elkészítette a csapatok egységeinek rangsorát. Érdemes megnézni a támadóegység és a védelem rangsorolását mert a PFF igencsak érti a dolgát ezügyben.

Nem nagy meglepetésre a címvédő Chiefs támadóegysége került az első helyre. Őket ugyancsak nem nagy meglepetést okozva a Baltimore Ravens követi. A harmadik helyre viszont a Dallas Cowboys került ami azért már kicsit érdekesebb. Habár a tavalyi statjaikat elnézve mégsem annyira meglepő.

A Miami Dolphins, a Washington Football Team és a New York Jets szurkolóira viszont hosszú szezon vár miután Ők rendelkeznek a leggyengébb támadóegységgel.

Az említett három csapatból kettőnek ráadásul a védelme is a liga legrosszabb egységei közé tartozik. A Jaguars és a Football Team defense is a “sor végén” található.

A védelmek rangsorának élén a tavalyi erőviszonyok tükröződnek. A San Francisco 49ers-t tartják a legerősebbnek akiket a Ravens és a Pittsburgh Steelers követi. A Patriots defense viszont továbbra is negyedik ami a sok COVID okozta “szezonlemondás” miatt kicsit érdekes.

Ha a védelem nyeri a bajnokságot akkor ismét sokáig fog jutni a 49ers de a Chiefs tavaly is egy átlagos védelemmel nyerte meg a döntőt. A Ravens-nél viszont mindkét egységet a legerősebbek között rangsorolják ami egy újabb érv a Hollók végső sikere mellett.

Fotó: instagram.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .