Kareem Hunt hosszabbított a Browns-al

Kareem Hunt hosszabbított a Browns-al

A Cleveland Browns meghosszabbította running backjének, Kareem Hunt-nak a szerződését. A felek kétéves hosszabbítást kötöttek amely 13.5 millió dollárról szól. A szerződés garantált tartalma 8 millió dollár.

Hunt-ot a 2017-es Draft harmadik körében választotta ki a Kansas City Chiefs és nagyon szépen kezdődött a pályafutása. A második szezonjában azonban nyilvánosságra került egy videó amelyen konkrétan kiütött egy nőt ami miatt azonnal megvált tőle a csapata.

A Browns-tól megkapta a második esélyét és ezzel mindenképpen élni szeretne a futó. A tavalyi szezonját még a korábbi balhéja miatt eltiltással kezdte, 8 mérkőzésen lépett pályára, 179 futott yardot, 2 futott touchdownt, 285 elkapott yardot és 1 elkapott TD-t szerzett a Browns játékosaként.

Az offseasonban második körös tendert kapott a csapatától amivel 3.26 millió dollárt kereshet az idei szezonban. A mostani hosszabbítással együtt hároméves, 16.76 millió dolláros szerződéssel rendelkezik.

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .