A Chicago Bears az idei offseasonban megszerezte Nick Foles-t kifejezetten azzal a céllal, hogy nyomást helyezzenek a tavalyi szezonban alul teljesítő Mitchell Trubisky-re. Apró probléma, hogy az irányító azonban tekintélyes fizetéssel rendelkezik.

Foles magával hozta a korábbi Jaguars-os szerződésének egy részét és 24 millió dollárt foglal el most már a Bears következő három évi fizetési sapkájából. A hétvégén bejelentették, hogy Trubisky marad a kezdő így a szeles városban komoly pénz megy el a tartalékirányítóra.

A Bears vezetőségével szemben a New England Patriots egy korábbi MVP-t szerződtetett és Foles-al ellentétben nem tartaléknak hanem kezdőnek. Cam Newton ugyan csak egyéves szerződéssel rendelkezik de csak 1.137 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából.

Egy korábbi 1/1-es is piacra került Jameis Winston személyében akit végül a New Orleans Saints szerződtetett. Itt nem is volt kérdés, hogy Ő tartalék lesz Drew Brees mögött. Ennek megfelelően olyan szerződést kötöttek vele amely csak 952 ezer dollár alapfizetést tartalmaz és a bónuszokkal együtt 2.86 milliót foglal el a fizetési sapkából.

Fotó: tampabay.com