Idén megalakult a Chiefs dinasztia?!

Idén megalakult a Chiefs dinasztia?!

Egy Super Bowl győzelmet mindig nagyon nehéz megismételni és a liga történetében csak nagyon kevés csapat tudta megvédeni a bajnoki címét. A Kansas City Chiefs viszont jó úton halad afelé, hogy még sokáig a liga egyik meghatározó csapata legyen.

A februári Super Bowl győzelem után tudható volt, hogy nehéz feladat előtt áll Brett Veach general manager de kitűnően megoldotta a feladatát. A csapatnak júliusban csak 177 dollárja volt a fizetési sapkában de után robbantott a general manager.

Megkötötte Patrick Mahomes-al a valaha volt legnagyobb szerződést amelyet sportoló aláírt. Hosszabbított a frnachise tages Chris Jones-al és hosszútávra magukhoz láncolta Travis Kelce tight endet.

Mellettük Frank Clark defensive end még négy, Tyrann Mathieu safety még két, Tyreek Hill pedig három évig a csapat játékosa lesz. És a vezetés is állandó marad ugyanis Andy Reid vezetőedző és maga Veach is hosszabbított.

A Mahomes által irányított offense nagyon erős volt az utóbbi két szezonban és az egység kulcsjátékosait sikerült megtartaniuk. Ha sikerül továbbra is minimum egy közepes vagy annál kicsit jobb védelmet összehozni akkor nagyon nehéz lesz Őket letaszítani a trónról.

Fotó és videó: instagram.com, twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .