A keretek kezdenek kialakulni az NFL csapatoknál de azért finomhangolásokra még bőven van idő. A piacról már elvitték a legjobbakat (kivéve Jadeveon Clowney aki még mindig nem talált csapatot) így tradeel tudnak azonnali kezdőjátékosokat szerezni a csapatok.

Több olyan játékos van akitől a hírek szerint megfelelő ajánlat esetén szívesen megválna a csapata. Az egyik ilyen a Los Angeles Chargers középső linebackere Denzel Perryman. A csapat a Draft első körében Kenneth Murray-t választotta és Perryman csak 2 milliót foglal el a fizetési sapkából így értékes választást ér.

A Tampa Bay Buccaners-nél Rob Gronkowski megszerzésével meglett a kezdő tight end így a többiek feláldozhatóvá váltak. O.J. Howard és Cameron Brate is távozhat egy megfelelő csereajánlat esetén.

nLe’Veon Bell biztosan sem fogja kitölteni a Jets-es szerződését. A running backet csak tavaly szerződtették New Yorkban de a hírek szerint már az előző szezon közben megváltak volna tőle.

A Packers a Draft második körében A.J. Dillon-t választotta így Jamaal Williams-t nem marasztalják annyira a Sajtfejűek. Sokkal értékesebb mint egy tartalékfutó így nem biztos, hogy idén is a Packers játékosa lesz.

A Dolphins tartalékirányítója Josh Rosen-t a két évvel ezelőtti Draft első körében választotta ki a Cardinals de egy szezon után elcserélték. Tua Tagovailoa és Ryan Fitzpatrick mögött csak harmadik számú így nem lepődhet meg egy újabb cserén.

Haason Reddick is a Cardinals elsőkörös választottja volt de nem hozta azt amit a kiválasztásakor vártak tőle. Eddigi hároméves pályafutása alatt csak 20 mérkőzésen tudott pályára lépni és 7.5 sacket szerzett.

nfl.com, Fotó: twiter.com, dawgpounddaily.com