Egy hét múlva kezdőik az alapszakasz és most már kezdenek véglegessé válni a keretek így a Pro Football Focus elkészítette a védelmek listáját az erősségük alapján. Minden listán lehet vitatkozni de ezen tényleg vannak meglepő dolgok.

A 49ers Super Bowl-al zárta a tavalyi szezont és ebben nagy szerepe volt a csapat védelmének. Egyedül Deforest Buckner távozott a csapattól akit viszont sikerült pótolniuk az első körben Javon Kinlaw-al.

Második helyre a Ravens védelme került amelynek a pass rush volt a fő erőssége. Ebben nem is lettek gyengébbek, megszerezték Calais Campbell-t és a korábbi második körös Derek Wolfe-ot.

A harmadik helyen a Steelers védelme áll amelynek a legjobb védőfala van az egész ligában és akik mellett T.J. Watt nagy veszély jelent. A secondaryben pedig Joe Haden és Minkah Fitzpatrick szerepel.

  1. SAN FRANCISCO 49ERS
  2. BALTIMORE RAVENS
  3. PITTSBURGH STEELERS
  4. NEW ENGLAND PATRIOTS
  5. BUFFALO BILLS
  6. CHICAGO BEARS
  7. GREEN BAY PACKERS
  8. LOS ANGELES CHARGERS
  9. TAMPA BAY BUCCANEERS
  10. LOS ANGELES RAMS

A Patriots csapatát a védelme vitte a tavalyi szezonban de így is meglepő a negyedik helyezésük. Távozott Kyle Van Noy, Jamie Collins, Duron Harmon és Dont’a Hightower, Patrick Chung párosa pedig a koronavírusjárvány kihagyja a szezont.

Ötödik helyre a Bills került amelynek védelmében a secondary emelkedett ki a tavalyi szezonban. A Tre’Davious White nevével fémjelzett egységnek nagy szerepe volt a csapat playoff szereplésében.

A Top 10-es listára befért még a Chicago Bears, a Green Bay Packers, Los Angeles Chargers, a Tampa Bay Buccaneers és a Los Angeles Rams védelme.

pff.com, Fotó: twitter.com