BREAKING: A Jaguars elküldte Leonard Fournette-et

BREAKING: A Jaguars elküldte Leonard Fournette-et

A Jacksonville Jaguars tegnap nagy nehezen megvált franchise tages defensive endjétől Yannick Ngakoue-tól de már egy váratlan bejelentés következett. A Jaguars vezetősége ma megvált Leonard Fournette-től.

A csapat a 2017-es Draft 4. helyén választotta ki a futót így a jövő emberének számított Jacksonvilleben. Újonc szezonjában jól teljesített, 1040 futott yardot szerzett. A második szezonjában sérülések hátráltatták és csak 8 mérkőzésen tudott pályára lépni. Tavaly viszont újból átlépte az ezer yardos határt és 1.152 yarddal zárt.

Hároméves pályafutása alatt összesen 2.631 futott yardot, 17 futott touchdownt, 134 elkapásból 1.009 elkapott yardot és 2 elkapott touchdownt szerzett.

A Jaguars visszautasította az ötödik éves opciót így Fournette jövő márciusban szabadügynök lett volna. Újonc szerződésének utolsó évében idén 8.638 millió dollárt foglalt el a fizetési sapkából és az elküldése után 4.471 millió dollár halott összeg maradt.

Fotó: jaguars.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .