Szerencsére úgy alakult, hogy megrendezik az idei szezont de több irányító számára sorsordító lesz az idei szezon. Pár gyengébb teljesítmény után idén mindenképpen javítani kell ha hosszútávon meg akarják tartani a munkájukat.

Baker Mayfield a Cleveland Browns 1/1-es választottja volt. Az újonc szezonja jól sikerült így sokat vártak tőle tavaly de nem javulás hanem visszaesés következett. Több szurkoló már most dobná az irányítót pedig ez nagy hiba lenne. Kevin Stefanski személyében új vezetőedzőt kapott így egy új rendszerben bizonyíthatja, hogy hosszútávú megoldást jelent.

Derek Carr a 2016-os szezonban MVP szinten teljesített de megsérült a szezon végén és azóta nem tudott hasonló teljesítményt nyújtani. A szezononkénti passzolt yardok száma nőtt de kevesebb touchdownt passzol és több labdát szór el. Az utóbbi időben nem rendelkezett a legjobb célpontokkal de idén alaposan felturbózták az elkapó és a tight end sorát. A tavalyi szezonban már “elindult visszafelé”, 100-as QB rating felett zárt így idén jöhet egy kiugró szezon.

Philip Rivers 16 szezon után elhagyta a San Diego / Los Angeles Chargers csapatát és egyéves, 25 millió dolláros szerződést kötött az Indianapolis Colts-al. 38 éves létére sok ideje már nem lesz az NFL-ben így meg kell ragadnia az esélyt miután azonnal kezdő lesz az új csapatánál. Rivers a jövő évi szerződéséért játszik idén és a hosszabbítást legjobban egy playoff részvétellel tudná megalapozni.

Fotó: nflanalysis.com, twitter.com