A Cleveland Browns tegnap egyéves szerződést kötött a 31 éves linebackerrel Malcolm Smith-el. A védő 104 mérkőzésen lépett pályára több csapat mezében de a legemlékezetesebb találkozója egy Super Bowl volt amelyen megválasztották a mezőny legjobbjának.

Smith a Seattle Seahawks hetedik körös választottja volt a 2011-es Drafton de főként akkor ismerték meg az emberek amikor a 2014-es Denver Broncos elleni Super Bowl-on megválasztották a döntő MVP-jének. Egy évvel később csatlakozott az Oakland Raiders-hez de kétéves szerződése lejártát követően nem tartottak igényt a további szolgálataira.

Ekkor csatlakozott a 49ers-hez de az Oakland-i időszakhoz hasonlóan az utolsó két éve sem a sikerekről szólt. Sérülés miatt teljes egészében ki kellett hagynia a 2017-es szezont majd a tavalyi szezonban is csak 12 mérkőzésen lépett pályára. 35 tacklet szerzett és egy passzt védekezett le az előző szezonban. A tavalyi keretszűkítés során megváltak tőle.

Az elküldése után szerződtette a Jacksonville Jaguars de ott sem élt meg sok sikert. Két mérkőzésen ugyan pályára lépett de egyetlen védelmi statisztikát sem tudott felmutatni majd megváltak tőle. Smith-t tavaly év végén szerződtette a Dallas Cowboys de 4 lejátszott mérkőzés után nem hosszabbítottak vele.

profootballrumors.com, Fotó: abcnews.go.com