Ha nem csak a kezdőirányító személyét hanem a csapat összes irányítóját vizsgáljuk akkor nagyon jól áll a New Orleans Saints csapata. A kezdő QB kiesése után sem kell pánikolni az edzői stábnak.

Tavaly Drew Brees a szezon elején kidőlt a sorból de Teddy Bridgewater kezdőként tökéletes mérleget hozott. Brees a második játékhéten, a Rams elleni találkozón sérült meg és ekkor ugrott be a helyére Bridgewater aki csak ezt a meccset nem tudta hozni, a rá következő 5 találkozót behúzták.

Idén Bridgewater távozott és Cam Newton kezdő posztját vette át a Carolina Panthers csapatánál. Helyére egy korábbi 1/1-es játékos Jameis Winston érkezett. Winston legnagyobb hibája, hogy borzasztó sok interceptiont dob de emellett rengeteg yardot is összehoz.

Harmadik a sorban Taysom Hill akit eddig főként a trükkös megoldások során láttunk. A korábbi hírek szerint több irányítószerepet kap majd idén de inkább olyan szerepre számíthat mint a korábbi években.

A Saints tartaléksora természetesen önmagában nem világverő de Brees kiesését idén is meg tudják oldani. Ezért a Szenteké az egyik, ha nem a legerősebb irányítósor a ligában.

Fotó: espn.com