A Cowboys átalakította támadófalemberének szerződését amivel Dak Prescott hosszabbítását készíthetik elő

A Cowboys átalakította támadófalemberének szerződését amivel Dak Prescott hosszabbítását készíthetik elő

A Dallas Cowboys 7 millió dollár szabad hellyel rendelkezett az idei szezonra így képeztek egy kis plusz helyet Tyron Smith offensive tackle szerződésének átalakításával.

Az offensve tackle 10 millió dollárt keresett az idei szezonban amiből 8.9 millió dollárt átalakítottak aláírási bónusszá amiket a következő szezonokra terheltek rá. Így az idei fizetési sapkából sikerült 7.12 millió dollárt felszabadítani.

Smith másfelől még a 2014-ben aláírt szerződését 8 éves szerződését tapossa amivel a hosszabbításkor posztjának legjobban kereső játékosa volt de ez mostanra már csak a 20. helyre elég. A 12.2 millió dolláros átlaga 10 millió dollárral kevesebb a jelenlegi rekorder kereseténél (Laremy Tunsil, Houston Texans).

Rövidesen így vele is alá kell írni egy hosszútávú szerződést viszont a mostani aláírással Dak Prescott hosszabbítását alapozhatták meg. Az irányító franchise taggel játszik az idei szezonban és sokak véleménye szerint Smith szerződésének átalakítása Prescott hosszútávú szerződése miatt történt.

nfltraderumors.co, Fotó: twitter.com, dallasnews.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .