A New England Patriots edzésein eddig egyenlően kapnak gyakorlási lehetőséget a csapat irányítói. Azaz Cam Newton, Brian Hoyer és Jarrett Stidham is ugyanannyi snappet kap az edzéseken.

Bill Belichick mester ráadásul az alapján küldi fel Őket, hogy milyen régóta tartoznak az adott hierarchiába. Hoyer az első, Stidham a második és Newton csak az utolsó a sorban.

Miután ezt a rendszert alkalmazza a veterán mester ezért sokakban felmerült, hogy nem is fog elsőszámú irányítót kinevezni az első mérkőzésig. A feltett kérdésre csak annyit válaszolt, hogy mindig azt fogja tenni ami a csapatának a legjobb. Azt ami a legtöbb esélyt adja a győzelemre.

Másfelől viszont a jelentések szerint az is igaz, hogy eddig nem teljesítenek túlságosan jól az irányítók. Stidham négy edzésen hat interception-t dobott és Newton-al pedig a korábbi sérülése miatt valószínűleg óvatosabban bánnak. A friss hírek szerint felborulhat a sorrend ugyanis Newton-nak több lehetőséget fognak biztosítani a közeljövőben.

A Patriots-nak Tom Brady távozása után a lehető legrosszabbul jött az előszezon eltörlése. Azonban a veterán mester korábban is szeretett kísérletezgetni a szeptemberi mérkőzéseken így ha valaki akkor Ő az aki meg tudja oldani a feladatot.

clutchpoints.com, twitter.com, rotoworld.com, Fotó: clutchpoints.com, twitter.com