Yannick Ngakoue sorsa egész évben beszédtémát szolgáltat a Jacksonville Jaguars csapatánál. A védő nem akart a csapat játékosa maradni de ettől függetlenül franchise taget rakott rá a Jaguars vezetősége.

Az alapszakasz kezdetének közeledtével felpöröghetnek az események és napokon belül új csapathoz kerülhet a védő. Már a Draft előtt is Ngakoue elcserélésén dolgozott a Jaguars vezetősége és a hírek szerint több ajánlatot is visszautasítottak.

A hírek szerint a korábbi érdeklődők között volt a New York Jets és a Seattle Seahawks is de Őket már nem érdekli a defensive end. A legesélyesebb továbbra is a Las Vegas Raiders csapata.

A Raiders a Draft előtt vagy közben már ajánlatot tett a védőért de azt kevesellte a Jags vezetősége. Pedig abban a csomagban a 19. választás is benne volt de a vezetőség kevesellte. A Jaguars-nál minimum a 12. választást akarták.

Jelenleg egy első körös pick valószínűtlennek tűnik ugyanis a trade után egy igen szépen fizetést is hozzá kell vágni a védőhöz. A szezon nagy része nézők, vagy minimális nézőszám előtt kerül megrendezésre. Ez jókora bevétel kiesést fog eredményezni így a magas fizetési igény miatt nem fognak magas pickeket beáldozni.

Profootballrumors.com, Fotó: