BREAKING: George Kittle 94 millió dolláros szerződést kötött a 49ers-el

BREAKING: George Kittle 94 millió dolláros szerződést kötött a 49ers-el

Mától George Kittle az NFL történetének legjobban fizetett tight endje. Este nyilvánosságra került, hogy a San Francisco 49ers hatéves, 94.8 millió dolláros szerződést köt a tight endel.

A szerződésben szereplő összeg felét, 47.4 millió dollárt garantáltan megkap Kittle. Emellett biztosan nem lesznek anyagi problémái a közeljövően ugyanis 25 millió dollárt már az aláíráskor átutalnak a számlájára.

Már korábban is tudni lehetett, hogy a szerződés aláírásakor Kittle lesz a liga történetének legjobban fizetett tight endje de alaposan megfejelték a korábbi rekordot (persze ha évekre leosztjuk akkor azért nem). Az előző rekorder Rob Gronkowski volt a maga négyéves, 54 millió dolláros szerződésével.

A jelenleg 26 éves Kittle-t a 2017-es Draft ötödik körében választotta ki a 49ers. Három szezon alatt 2.945 elkapott yardot és 12 elkapott touchdownt szerzett. Kétszer bekerült a Pro Bowl, egyszer az All-Pro első és egyszer a második csapatába.

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .