A Buffalo Bills hosszabbított a vezetőedzővel

A Buffalo Bills hosszabbított a vezetőedzővel

A Buffalo Bills vezetőedzői posztján még sokáig nem lesz változás ugyanis a csapat vezetősége ma hosszabbított Sean McDermott-al. A vezetőedző most már a 2025-ös szezon végéig rendelkezik érvényes szerződéssel.

Csak a hosszabbítás ideje ismert, nem hozták nyilvánosságra a 46 éves vezetőedző szerződésének részleteit. A mostani hosszabbítással egy újabb Andy Reid tanítvány érezheti biztonságban magát.

McDermott az NFL pályafutásának elején 9 évig a Philadelphia Eagles csapatánál dolgozott. Több posztot is betöltött a Sasoknál eltöltött időszaka alatt. Volt vezetőedző asszisztens, defensive edző asszisztens, defensive back edző asszisztens, secondary edző, linebacker edző és defensive koordinátor.

Az Eagles után a Carolina Panthers alkalmazásában állt, hat évig volt a csapat defensive koordinátora. 2017-ben nevezték ki a Bills vezetőedzőjének és a három szezonja alatt 25-23-as mutatót ért el a csapattal. Első szezonjában megtörte a csapat playoff mentes időszakát. A rájátszásba eddig kétszer is bevezette a csapatát de elvesztették mindkét mérkőzésüket.

twitter.com, Fotó: newyorkupstate.com, buffalorumblings.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .