Öt csapat is szerződtetheti Antonio Brown-t

Öt csapat is szerződtetheti Antonio Brown-t

A liga pénteken bejelentette, hogy 8 mérkőzéses eltiltást szab ki Antonio Brown-ra. Az elkapó az elmúlt évben mindent megtett, hogy elássa a profi pályafutását de olcsón megúszta ezzel az eltiltással.

Csak a szezon felét kell kihagynia és ezzel reálisnak tűnik a visszatérése pedig egy hónappal ezelőtt nem hittem, hogy valaha is visszatérhet. Miután reális esély van az idei játékára így a szakértők elkezdték elemezni, hogy melyik csapat vállalhatná be az elkapót.

A tengerentúli szakértők a Houston Texans-t, a Green Bay Packers-t, a New England Patriots-t, a Seattle Seahawks-t és a Tampa Bay Buccaneers-t nevezték meg lehetséges érdeklődőnek.

Bill O’Brien az elkapó megszerzésével talán egy kicsit feledtetni tudná a nagy port kavart DeAndre Hopkins cserét. A Packers-nél pedig Brown érkezésével kicsit megnyugtathatnák Aaron Rodgers-t a csapat idei elsőkörös választása miatt.

A Patriots-nál már nyolc játékos kiesett miután a koronavírus miatt nem vállalják a játékot így pénz van bőven Foxboroughban és Bill Belichick már a tavalyi szerződtetés előtt is régóta fente a fogát Brown-ra.

A Seahawks-nál Russell Wilson akarja nagyon az elkapót és ha Seattle-ben Wilson boldog akkor mindenki az. A Buccaneers-nél Tom Brady ápol jó viszonyt az elkapóval és az érkezésével egy igazán brutális célpont sora lenne Rob Gronkowski-val, Mike Evans-el és Chris Godwin együtt.

clutchpoints.com, Fotó: clutchpoints.com, patriotswire.usatoday.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .