A Ravens running backjét sokkolta a Draft csúszása de tudja, hogy jó helyre került

A Ravens running backjét sokkolta a Draft csúszása de tudja, hogy jó helyre került

Amikor J.K. Dobbins elhagyta az Ohio State csapatát, hogy induljon a 2020-as Drafton nem gondolta, hogy 54 játékost fognak kiválasztani azelőtt, hogy felolvasnák az Ő nevét. Azt viszont tudja, hogy a hosszú várakozás ellenére jó helyre került.

A futójátékot tekintve nem is kérdés, hogy jó csapathoz került-e a fiatal futó ugyanis a Ravens tavaly NFL rekordot döntött a földön szerzett yardok számában. Összesen 3.296 yardot szereztek a földön.

Másfelől viszont nem lesz egyszerű feladata mert Mark Ingram-el, Gus Edwards-al és Justice Hill-el kell versenybe szállnia, hogy minél több lehetőséget kapjon az idei szezonban.

Dobbins három évig játszott az Ohio csapatánál és igen mutatós statisztikákkal rendelkezik. Összesen 4.459 futott yardot, 38 futott touchdownt, 645 elkapott yardot és 5 elkapott TD-t szerzett. Tavalyi szezonja volt a legerősebb 2.003 futott yardot és 21 TD-t szerzett.

profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: fayettecountryrecord.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .