A Panthers csütörtökön elküldte a kicker Graham Ganót. Gano kihagyta a 2018-as szezon utolsó négy meccsét és a teljes 2019-es szezont a bal, támaszkodó lábának sérülése miatt.

Szerdán a vezetőedző Matt Rhule még arról beszélt, hogy bár még nem látta Ganót rúgni, az orvosi stáb jelentése pozitív volt.

Gano, aki a 2012-es szezon közepén érkezett Carolinába, 742 ponttal (165 mezőnygól, 247 extra pont) a franchise örökranglistáján a 2. helyen állt. A Panthers csapatánál töltött hat és fél év során a mezőnygólok 85,5%-át és az extra pontok 95,0%-át értékesítette. Emellett a liga történelmének második leghosszabb mezőnygólja is az ő nevéhez fűződik, egy 63 yardos meccset eldöntő rúgás a Giants ellen 2018-ban.

Joey Slye, aki tavaly Gano-t helyettesítette, jelenleg az egyetlen rúgó a keretben. Slye franchise rekordot ért el és az NFL legjobbja volt nyolc legalább 50 yardos mezőnygóllal. Összességében a 32 mezőnygól kísérletből 25-öt, a 35 extra pontból 31-et értékesített.

A Panthers csütörtökön a defensive end Chris Smitht is elküldte. A hetedik évét kezdő, Salisburyben (N.C.) született veterán legutóbb kilenc meccset játszott a Browns csapatában az elmúlt szezonban.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershungary.com